Hemsida

AidTech är 2D sci-fi action adventure med fokus på story. Huvudelement i detta spel är ditt beslut - du påverkar spelet med dem. Så ditt beslut ska spela roll. Du använder teleportation, laservapen och energisksköldar till din fördel. Du kommer att gå igenom forskningskomplex, rymdskepp, och resterna av civilisationen utspridda i universum för att rädda det som är viktigast för dig. Läs mer om AidTech

Om spelet

Vad är AidTech?

AidTech är 2D sci-fi action adventure som händer år 2232 på planeten Jorden och i den kända rymden.

Spelets handling

Världen på Jorden som vi känner den är slut. Du heter Benjamin Patton. Med din fru Catherine arbetar du som forskningassistent och vetenskapsman på ett av de sista bolagen Aid Technology. Den relativt lugna rutinen i isolering har plötsligt avbrutit okänt anfall utifrån. Catherine försvann den ödesdigra dagen och det är upp till Ben att ge sig ut i den okända rymden och ta henne tillbaka. Ska han lyckas? Det är upp till dig.

Spelets mekanismer

dialog GUIBenjamin är ockå bara en vanlig människa, som inte skulle ha många chanser att överleva i en ny och farlig värld. Som tur är han kommer att ha många förbättringar, utrustningar och sitt egetsinne till förfogande. I spelet finns några närstridsvapen och skjutvapen för dig. Benjamin har tyvärr inte ett obegränsat antal vapen, därför måste du noga fundera över ditt vapenval. Mänskligheten har gått några steg framåt, så Benjamin kan ta emot några förbättringar it sin kroppen. Ska du välja instabil teknologi eller okänd mutation? Ska du offra din mänsklighet för ditt mål? Valet är upp till dig igen. Inte bara dialoger, utan också valet av utrustning och förbättringar påverkar dina framsteg i spelet.

Påverkan på spelet och karma

Dialogerna utgör den viktigaste delen av spelet. Hjälten möter många olika individer, som inte alltid är till så stor hjälp. Det är bara upp till spelare hur han agerar i oförutsägbara situationer. Ska du offra någon annans lycka för att göra vägen lättare för dig själv? Kan du mörda för det? Världen kommer att minnas dina handlingar. Figurens karma är er fingervisning om ditt rykte. Det spelar ingen roll vad du hade för motiv. När du gör bra/dålig sak, måste du ta följderna av dina handlingar. Och mord är alltid dåligt…main character

Om oss

Vi är tre personer i en indieutvecklings grupp från Brno (Tjeckien). Vårt mål är att utveckla ett meningsfull och kul spel. Vi gillar vårt jobb och får ut mycket av det, och därför ägnar vi det vår fritid åt det. AidTech spelet har kommit till en reaktion på dåliga, lätta och meningslösa spel, som har skett upp på senare tid. Vi också spelar, så vi vet vad andra spelare förväntar sig av spel. Vi gör spel särskilt för dig och alla andra spelare.

Gillar du vår idé? Har du någon begrepp eller förbättring? Gillar du inte någonting? Så glöm inte att skriva kommentar och skriva till forum! Tala om spelet till sin vänner också, det ska hjälpa mycket.